Média ajánlat

Tarifáink

 

Vételkörzet

A TV Ajka három szolgáltató csatornakiosztásában (Magyar Telekom, Digi, Pr-Telekom) található meg Ajkán, Bakonygyepesen, Tósokberénden, Ajkarendeken, Ajka-Padragkúton, Bódén, Halimbán, Nyirádon, Szőcön, Kislődön, Magyarpolányban és Noszlopon, mintegy tízezer háztartásban.

A Diginél a digitális és az analóg csatornán is fogható a Képújság, illetve a TV Ajka adása. Akinek Digi előfizetése van, bármilyen tévékészüléken tudja nézni műsorainkat. Ez a szolgáltató csak a város magas beépítésű részein van jelen. A tervek már elkészültek arra vonatkozólag, hogy elkezdjék a rendszer kiépítését a külterületeken is.

A Magyar-Telekomnál (Ajka és peremkerületei, Magyarpolány, Noszlop, Kislőd) a hagyományos, analóg jelet már csak rövid ideig biztosítja a szolgáltató. A digitális csatornakiosztásában szerepelünk, de az IP csatornakiosztásában nem. Akinek IP tévéje van, és régebbi készülékkel rendelkezik, csak egy külön set-up box segítségével tudja nézni adásainkat. A modernebb, “lapos” TV készülékek nagy részén a digitális adás jelenleg is fogható, ehhez az antennajelet be kell kötni a TV készülék RF csatlakozójába. A tárgyalások még folynak, a Magyar-Telekom ígérete szerint a közeljövőben az IP tévén is megjelenik a TV Ajka adása. Addig is, ha valakinek problémája lenne a fenti beállításokkal, hívja a +36203239343-as telefonszámot,visszahívjuk, és igyekszünk segíteni.

Azokon a településeken, ahol a Pr-Telekom szolgáltat, (Padragkúton, Szőcön, Halimbán és Nyirádon) a minőség javítása folyamatban van.

Hírdetés

Az Ajka TV hivatalos honlapja

%d blogger ezt szereti: